Kennismaken?

Nooit mee geweest en wil je kennismaken met onze wandelingen en de gastvrijheid van kloosters? Je kunt eind augustus nog met ons op pelgrimstocht door Brabant. Ook op onze andere wandelingen dit najaar is nog voldoende plaats. Bekijk ons volledige aanbod.

Aanbod

Problemen met boeken?

Als er iets fout gaat bij het boeken van een wandeling of als de betaling via iDEAL wordt afgebroken, laat het ons dan weten via het contactformulier. Dan kunnen we proberen om het PROBLEEM op te lossen.

Contactformulier

Aansprakelijkheid

Deelname aan een kloosterwandeling geschiedt altijd op eigen risico. De gids is aansprakelijk voor een goede uitvoering van de reis volgens de reisbrief. Bij de beoordeling hiervan dient mede rekening te worden gehouden met het bijzondere karakter van de reis en met gewoonten, gebruiken en beperkingen van de gemeenschappen waar wij te gast zijn. Omstandigheden kunnen de gids dwingen om in overleg met de deelnemers wijzigingen aan te brengen in het gepubliceerde programma.

De Wandelmaat is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van:

  • Tekortkomingen in de uitvoering van het programma op grond van omstandigheden die toe te rekenen zijn aan de deelnemer, waaronder inbegrepen schades die het gevolg zijn van de gezondheidsconditie van de deelnemer.
  • Invloed en handelen van niet bij de overeenkomst betrokken derden.
  • Omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van De Wandelmaat en/of krachtens de wet of de in het maatschappelijk verkeer geldende normen niet in redelijkheid aan De Wandelmaat kunnen worden toegerekend.
  • Situaties van overmacht zoals: natuurrampen, oorlogen, politieke onrust, stakingen, wijzigingen in reisschema‚Äôs van vervoersmaatschappijen.
  • Diefstal, verlies, schade aan eigendommen.
  • Ziekte van de deelnemer

De Wandelmaat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade waarvoor reis- en/of annuleringskosten verzekeringen dekking bieden (zie volgende paragraaf).

 

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen