Folder

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van 5 toe kunnen sturen.

Lees verder

Nieuw

Onze bekende mini in Twente bij de Franciscanessen van Denekamp is in september uitgebreid met een dag wandelen langs het nieuwe Hilligenpad: 50 plekken die te maken hebben met geloof, bijgeloof en spiritualiteit door de eeuwen heen. Er is nog plaats!

Lees meer

Aansprakelijkheid

Deelname aan een kloosterwandeling geschiedt altijd op eigen risico. De gids is aansprakelijk voor een goede uitvoering van de reis volgens de reisbrief. Bij de beoordeling hiervan dient mede rekening te worden gehouden met het bijzondere karakter van de reis en met gewoonten, gebruiken en beperkingen van de gemeenschappen waar wij te gast zijn. Omstandigheden kunnen de gids dwingen om in overleg met de deelnemers wijzigingen aan te brengen in het gepubliceerde programma.

De Wandelmaat is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van:

  • Tekortkomingen in de uitvoering van het programma op grond van omstandigheden die toe te rekenen zijn aan de deelnemer, waaronder inbegrepen schades die het gevolg zijn van de gezondheidsconditie van de deelnemer.
  • Invloed en handelen van niet bij de overeenkomst betrokken derden.
  • Omstandigheden die niet te wijten zijn aan de schuld van De Wandelmaat en/of krachtens de wet of de in het maatschappelijk verkeer geldende normen niet in redelijkheid aan De Wandelmaat kunnen worden toegerekend.
  • Situaties van overmacht zoals: natuurrampen, oorlogen, politieke onrust, stakingen, wijzigingen in reisschema‚Äôs van vervoersmaatschappijen.
  • Diefstal, verlies, schade aan eigendommen.
  • Ziekte van de deelnemer

De Wandelmaat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade waarvoor reis- en/of annuleringskosten verzekeringen dekking bieden (zie volgende paragraaf).

 

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen