Problemen met boeken?

Als er iets fout gaat bij het boeken van een wandeling of als de betaling via iDEAL wordt afgebroken, laat het ons dan weten via het contactformulier. Dan kunnen we proberen om het PROBLEEM op te lossen.

Contactformulier

Bethaniƫ op YouTube

De Priorij Bethaniƫ in Loppem, een van onze bestemmingen, heeft een eigen Youtube-kanaal geopend met mooie getuigenissen van de zusters. Zeker een bezoek waard.

Bekijken

Betalingen

Na boeking ontvang je een nota namens Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat. De nota is opgesteld conform jouw wensen, kenbaar gemaakt op het aanmeldingsformulier. Betaling is altijd in TWEE TERMIJNEN. Bankrekeningnummers staan vermeld op de nota.

  1. Aanbetaling van 30% van de volledige reissom. Bij boeking via de website kun je direct afrekenen via iDEAL of kun je afrekenen via een bankoverschrijving aan serviceprovider Sisow (binnen 7 dagen na de factuurdatum op de nota). Bij telefonische of schriftelijke boeking reken je de aanbetaling af via een bankoverschrijving aan onze rekening bij de Triodos-bank.
  2. Betaling van de tweede termijn geschiedt altijd via een bankoverschrijving aan onze rekening bij de Triodos-bank. Wij ontvangen die overschrijving graag uiterlijk 2 weken voor aanvang van de kloosterwandeling.
  3. Als je donateur bent of anderszins recht hebt op korting op de volledige reissom, dan wordt het kortingsbedrag verrekend met de tweede termijn. Alle bedragen worden gespecificeerd op de nota die de administratie verstuurt.

In bijzondere gevallen is een betalingsregeling mogelijk voor de tweede termijn. Hiervoor kun je een verzoek indienen bij de penningmeester van het bestuur

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen