Gastendag 2019

Wil jij (opnieuw) kennismaken met De Wandelmaat? Heb jij zin om een ontspannen dag te ervaren waarin je gidsen en reisgenoten kunt ontmoeten? Een dag waarin je je kunt verwonderen over de schoonheid van domstad Utrecht? 

Op woensdag 10 april kun jij met ons een dag op stap. 

Wat kun je verwachten?

 • kennismaking met elkaar en met gidsen van de wandelmaat
 • Rondleiding door de Domkerk
 • Lunch
 • Uniek bezoek aan het Paushuis
 • Kijkje in een schuilkerk
 • Afsluiting bij stairway to heaven.

Kosten voor deelname bedragen €25 euro p.p. Aanmelden  of bel 06-40707287.

Tot ziens in Utrecht

gastendag

Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Boekingen

 1. Het actuele aanbod en de beschikbaarheid van plaatsen voor deelnemers zijn te vinden op de website van De Wandelmaat: www.dewandelmaat.nl.
 2. Via de website kun je online boeken; je krijgt een kopie van de aanmelding per e-mail toegestuurd. Lees de boekingsgegevens goed door. Herstel fouten door een mail te sturen naar info@dewandelmaat.nl.
 3. Naast de online boeking kennen we de schriftelijke en de telefonische aanmelding, wanneer je niet over de mogelijkheid beschikt om online te boeken.
 4. Binnen enkele dagen na ontvangst van de boeking stuurt de administratie een nota, waarin eventuele kortingen zijn verwerkt. Voor betalingen zie de betreffende paragraaf.
 5. Er wordt geboekt in volgorde van binnenkomst. Bij online boekingen gelden datum en tijdstip van verzending, bij andere boekingen de datum en tijdstip van ontvangst door ons bureau.
 6. Op al onze verkopen zijn onze annuleringsvoorwaarden van kracht. Zie de paragraaf over onze annuleringsvoorwaarden. Bij de boeking vragen wij nadrukkelijk of je akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen