Gids worden?

De GIDS is heel belangrijk bij de wandelingen. We willen graag in contact komen met mannen en vrouwen die gids zouden willen worden. We organiseren op 18 februari 2017 een informatiebijeenkomst in Utrecht.

Lees verder

Actueel

In de vastentijd kun je met De Wandelmaat op pad naar enkele stillere bestemmingen. Er zijn nog plaatsen bij onze wandelingen bij gemeenschap De Hooge Berkt in Brabant en bij de trappistinnen in Oosterbeek bij Arnhem.

Aanmelden

Penningmeester

In bijzondere gevallen is een afwijking van de betalingsregeling of annuleringsvoorwaarden mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met de penningmeester van het bestuur. Adres: Penningmeester Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat, Nieuwe Rijksweg 17, 9481 AN Vries. E-mail: aweemstra@gmail.com.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen