Folder

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van 5 toe kunnen sturen.

Lees verder

Brochure

De website bevat altijd de meest actuele informatie. Maar we sturen je ook graag een prachtige brochure toe met ons aanbod in 2017.

Aanvragen

Donateurs

Als donateur van Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat steun je ons bij het organiseren van zingevingswandelingen onder leiding van een gids. De kosten die verbonden zijn aan het beschikbaar stellen van een gids betalen wij namelijk uit de donaties. Wij betalen er de reis- en verblijfkosten van de gids van, maar wij moeten ook investeren in de opleiding van nieuwe gidsen en het bestendigen van het contact tussen gidsen (onderling) en het bestuur. Al het werk voor De Wandelmaat wordt gedaan door vrijwilligers en als donateur zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen voortzetten.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen