Folder

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van 5 toe kunnen sturen.

Lees verder

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Donateur worden

Donateurs betalen een donatie van € 25,- voor een kalenderjaar. Een groter bedrag is van harte welkom: het extra bedrag is dan een gift. Je blijft donateur bij ons totdat je opzegt en al die tijd geniet je van de voordelen die het donateurschap met zich meebrengt. We benaderen je automatisch ieder jaar met het verzoek om je donatie voor dat kalenderjaar te betalen, totdat je besluit om het donateurschap te beëindigen. Net als de aanmelding kun je de jaarlijkse donatie on-line regelen met iDEAL, maar overschrijving naar onze bankrekening kan natuurlijk ook.

Voordelen voor donateurs

Als je donateur wordt, heb je in dat kalenderjaar recht op korting op onze onze klooster- en/of pelgrimswandelingen, ongeacht het aantal keren dat je met ons meegaat. Bij de beschrijving van een wandeling is aangegeven welke korting wij onze donateurs bieden. Bij boeking geef je aan dat je in aanmerking komt voor donateurskorting. De administratie controleert of de donatie is voldaan en zal de korting dan verwerken in de tweede termijn van de reissom (zie onze algemene voorwaarden). De korting verschilt per wandeling en is afhankelijk van verschillende factoren.

Ik wil graag donateur worden

Betreft jaar

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen