Samenwerking

De Wandelmaat werkt nauw samen met het Huis voor de Pelgrim. Deze organisatie verzorgt groepsreizen naar andere grote pelgrimsoorden in de wereld, zoals Lourdes, Rome, Israël of Santiago.

Huis voor de Pelgrim

Wandelbeurs

Wil je een keer persoonlijk kennis met ons maken? Van 2 – 4 maart staan we op de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in het Pelgrimspaviljoen.

Lees verder

Een weekend lijkt me zo druk. Maar vijf dagen vind ik ook best lang en spannend voor de eerste keer.

Dan ligt een MINI PLUS of een kloosterwandeling van 3 dagen voor de hand. Vaak reis je direct naar het klooster en je slaapt er twee nachten. Er is meer rust en ruimte om kennis te maken met een klooster en met elkaar. Het verschil tussen een Mini Plus en een driedaagse kloosterwandeling is het aanvangstijdstip. Bij een Mini Plus begin je om 16 uur op de vrijdagmiddag. Een driedaagse kloosterwandeling start al op de vrijdagochtend, meestal rond 11 uur,  zodat er ruimte is voor een extra wandeling op vrijdagmiddag.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2019

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen