Brochure

De website bevat altijd de meest actuele informatie. Maar we sturen je ook graag een prachtige brochure toe met ons aanbod in 2020!

Aanvragen

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Folder

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in de huisstijl van de website, die je kunt gebruiken om uit te delen aan belangstellenden. De folder heeft mooie foto's en legt beknopt en helder uit, wat De Wandelmaat is en waarom wandelen met ons meer is dan wandelen alleen. Het is een goede manier om iemand kennis te laten maken met onze kernwaarden: ontmoeten, stilte en onthaasten, verwondering. Belangrijke informatie is op handzaam formaat bijeen gebracht, zoals telefoonnummers, verwijzing naar de website en wat het betekent om te gast te zijn in kloosters.

We stellen het op prijs als je op deze manier de bekendheid van De Wandelmaat vergroot. Het is een prachtige folder om weg te geven aan een vriend of vriendin, die nieuwsgierig is naar De Wandelmaat. En je kunt de folders natuurlijk verspreiden via de bibliotheek, de kerk of een buurtcentrum.

Klik op de link hieronder om een digitaal exemplaar voor eigen gebruik te downloaden:

Digitale versie van de folder (pdf-formaat)

 

Aanvraagformulier

We sturen ook graag folders toe in veelvouden van 5, die je vervolgens kunt verspreiden. Vul daarvoor s.v.p. het onderstaande formulier in. Je ontvangt ze dan zo spoedig mogelijk in de brievenbus.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen