Brochure

De website bevat altijd de meest actuele informatie. Maar we sturen je ook graag een prachtige brochure toe met ons aanbod in 2019!

Aanvragen

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Op stap met De Wandelmaat

Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat is in 2013 ontstaan uit de samenvoeging van de Stichting Pelgrims Vredes Kapel en het eenmansbureau De Wandelmaat. De stichting stelt zich als doel om het gedachtegoed van initiatiefnemer Pelgrim Henricus op eigen wijze voort te zetten.

De Wandelmaat organiseert klooster- en pelgrimsachtige wandelingen. In de geest van de pelgrim. Vier kernwoorden staan hierbij centraal: ontmoeten, stilte, onthaasten en verwondering. Het is dus meer dan wandelen alleen. Dit hoofdstuk laat je kennis maken met het bijzondere karakter van op-pad-zijn met De Wandelmaat.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2019

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen