Zegt het voort

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van vijf kunnen toesturen om verder te verspreiden.

Lees verder

NIEUW: Ouder/kind-korting

Samen met een (jong)volwassen kind of kleinkind deelnemen aan een Wandelmaattocht? Het blijkt steeds een prachtige ervaring te zijn voor zowel de ouder als het (klein)kind. Elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd als groepslid je eigen gang kunnen gaan. Wij willen dit contact tussen generaties graag bevorderen. Daarom bieden we korting aan! Boek je gelijktijdig met één (jong)volwassen kind, kleinkind of neefje/nichtje? Dan geven wij 40% korting aan de jongste deelnemer. De korting wordt berekend over de volledige prijs en is niet combineerbaar met donateurskorting. 

Nieuw: Ouder/kind-korting

Op stap met De Wandelmaat

Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat is in 2013 ontstaan uit de samenvoeging van de Stichting Pelgrims Vredes Kapel en het eenmansbureau De Wandelmaat. De stichting stelt zich als doel om het gedachtegoed van initiatiefnemer Pelgrim Henricus op eigen wijze voort te zetten.

De Wandelmaat organiseert klooster- en pelgrimsachtige wandelingen. In de geest van de pelgrim. Vier kernwoorden staan hierbij centraal: ontmoeten, stilte, onthaasten en verwondering. Het is dus meer dan wandelen alleen. Dit hoofdstuk laat je kennis maken met het bijzondere karakter van op-pad-zijn met De Wandelmaat.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2019

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen