Wandelbeurs

Wil je een keer persoonlijk kennis met ons maken? Van 2 – 4 maart staan we op de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in het Pelgrimspaviljoen.

Lees verder

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Ontmoeten

Elk mens gaat zijn eigen weg, maar zonder de ander gaat het niet (zie ook ons logo). Juist kloosterlingen hebben meer dan wie ook weet van deze wijze van mens zijn. Bovendien komt bij hen nog een specifiek punt naar boven: de relatie met de Ander, de Onzichtbare. Veel mensen zijn innerlijk op zoek naar de ander, al dan niet met een hoofdletter. De Wandelmaat probeert je bij die zoektocht behulpzaam te zijn. We beginnen niet voor niets onze wandelingen door de brandende pelgrimskaars aan elkaar door te geven en daarbij een wens uit te spreken.

Alleen in ik-jij-relaties is er sprake van een werkelijke dialoog waarin partners aan elkaar gelijkwaardig zijn. De mens kan slechts ‘ik’ zeggen dankzij het ‘jij’; zijn verhouding met anderen is dialogisch. ‘Jij’ wordt gezien als subject, een medemens. Het is de wereld van het ‘zijn’. 
Martin Buber (1878 – 1965)

Ik word ik in het aangezicht van de ander. 
Emmanuel Levinas (1905-1995)

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2019

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen