NIEUW: Ouder/kind-korting

Samen met een (jong)volwassen kind of kleinkind deelnemen aan een Wandelmaattocht? Het blijkt steeds een prachtige ervaring te zijn voor zowel de ouder als het (klein)kind. Elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd als groepslid je eigen gang kunnen gaan. Wij willen dit contact tussen generaties graag bevorderen. Daarom bieden we korting aan! Boek je gelijktijdig met één (jong)volwassen kind, kleinkind of neefje/nichtje? Dan geven wij 40% korting aan de jongste deelnemer. De korting wordt berekend over de volledige prijs en is niet combineerbaar met donateurskorting. 

Ouderkindkorting

Samenwerking

De Wandelmaat werkt samen met Het Huis voor de Pelgrim in Maastricht.

Lees meer

Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Ontmoeten

Elk mens gaat zijn eigen weg, maar zonder de ander gaat het niet (zie ook ons logo). Juist kloosterlingen hebben meer dan wie ook weet van deze wijze van mens zijn. Bovendien komt bij hen nog een specifiek punt naar boven: de relatie met de Ander, de Onzichtbare. Veel mensen zijn innerlijk op zoek naar de ander, al dan niet met een hoofdletter. De Wandelmaat probeert je bij die zoektocht behulpzaam te zijn. We beginnen niet voor niets onze wandelingen door de brandende pelgrimskaars aan elkaar door te geven en daarbij een wens uit te spreken.

Alleen in ik-jij-relaties is er sprake van een werkelijke dialoog waarin partners aan elkaar gelijkwaardig zijn. De mens kan slechts ‘ik’ zeggen dankzij het ‘jij’; zijn verhouding met anderen is dialogisch. ‘Jij’ wordt gezien als subject, een medemens. Het is de wereld van het ‘zijn’. 
Martin Buber (1878 – 1965)

Ik word ik in het aangezicht van de ander. 
Emmanuel Levinas (1905-1995)

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen