Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Wandelbeurs

Wil je een keer persoonlijk kennis met ons maken? Van 2 – 4 maart staan we op de Fiets- en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Je vindt ons in het Pelgrimspaviljoen.

Lees verder

Verwondering

Filosofie begint met verwondering, zo vond Aristoteles. Veel filosofen hebben zich sindsdien over dit begrip gebogen, o.a. Cornelis Verhoeven in zijn boek Inleiding tot de verwondering (1967; door uitgeverij Damon herdrukt in 2012 en nog verkrijgbaar).
Sommige begrippen zijn moeilijk te definiëren, omdat waar ze voor staan vaak zo ongrijpbaar, zo onbegrijpelijk is. Of wonderbaarlijk. We houden het maar bij de vertrouwde Van Dale: verwondering is een gemoedstoestand die ontstaat wanneer men iets gewaarwordt dat men niet of anders had verwacht. Dan verwonder je je. Kijk, en dat kan je overkomen in de natuur, in een klooster, in de ontmoeting met de ander, in de stilte.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2019

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen