Zegt het voort

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van vijf kunnen toesturen om verder te verspreiden.

Lees verder

Brochure

De website bevat altijd de meest actuele informatie. Maar we sturen je ook graag een prachtige brochure toe met ons aanbod in 2018.

Aanvragen

Informatiemiddag voor nieuwe gidsen

Wij bieden de mogelijkheid om kennis te maken met het werken als gids bij De Wandelmaat. We hebben een informatiepakket voor aspirant-gidsen, dat we je graag toesturen. We organiseren bovendien op zaterdag 28 oktober 2017 een informatiemiddag in Utrecht, aanvang 11:00 u. Met het onderstaande formulier kun je je interesse in het gidsen voor De Wandelmaat kenbaar maken. Dank voor je belangstelling!

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2018

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen