Zegt het voort

De Wandelmaat heeft een prachtige folder in vierkleurendruk die je kunt downloaden en die we in veelvouden van vijf kunnen toesturen om verder te verspreiden.

Lees verder

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Brochure 2020

We hebben een prachtige brochure in vierkleurendruk met ons hele aanbod in 2020, die we je graag toezenden. In een handzaam formaat vind je hier alle wandelingen bijeen. Mooi om doorheen te bladeren en een of meer wandelingen uit te zoeken, maar ook handig als je anderen voor De Wandelmaat wilt interesseren. Voor uitgebreidere en actuele informatie over een wandeling en voor boeking kun je dan hier op de website terecht. Als je hieronder je gegevens achterlaat, dan stuurt de penningmeester het boekje zo spoedig mogelijk toe.

Aanvragen brochure 2020

Stuur ook een brochure aan

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen