Technische problemen website

Helaas hebben wij momenteel wat problemen met onze website. Door een storting is het momenteel niet mogelijk om op de gebruikelijke manier in te schrijven voor wandelingen. U kunt wel het Programma 2020 downloaden en dan via een reguliere e-mail uw inschrijving doorgeven. We hopen dat het probleem zo snel mogelijk opgelost is.

Download Wandelprogramma 2020

Wanda Wandelt

De bekende wandelblogster Wanda Wandelt heeft een sfeerimpressie van een van onze wandelingen geschreven.
Lees haar ervaringen >>>

Naar wandelblog

Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Weert: Voor oecumenische gastvrijheid

Klooster: Birgittinessen in Weert
Datum: zaterdag 16 - zondag 17 mei 2020
Type: weekendje weg
Prijs: € 125 (donateurs €110)

 

INFORMATIE

Regio: Limburg
Landschap: landelijk, bos en oude stad
Aanvang: zaterdag om 10.15 uur bij NS Station Weert
Terugreis: zondag in de namiddag
Wandelingen: beide dagen gaan we wandelen
Afstanden: zaterdag 12 km en op zondag 12 km.
Gids: Janny Michilsen
Code: 200502

 

INHOUD

We zijn te gast in het klooster van de Abdij Maria Hart in Weert. De abdij met zijn kloosterkapel en ommuurde kloostertuin is een oase van rust en geeft ruimte om op adem te komen. Deze kloosterwandeling is een combinatie van wandelen en deelnemen aan het kloosterleven. Op zaterdagmorgen ontmoeten we elkaar op het station Weert en lopen samen naar het klooster. Na een korte kennismaking begint de kloosterwandeling. Tijdens dit weekend hebben we een gesprek met moeder-overste en wonen we zoveel mogelijk de gebedsmomenten bij. Op zondag maken we opnieuw een mooie wandeling van zo’n 12 a 13 km door dit prachtige gebied.

 

VERBLIJF

We overnachten in het gastenhuis van de abdij. Het gastenverblijf heeft een aantal mooie 1-2 persoons kamers met douche en toilet.

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen