Word vriend van De Wandelmaat

Word vriend van De Wandelmaat

Als ‘Vriend van De Wandelmaat’ steun je ons bij het organiseren van klooster- en pelgrimswandelingen onder leiding van een gids. De extra inkomsten uit de vriendenbijdragen gebruiken we voor activiteiten die buiten de gewone exploitatie vallen. Je kunt dan denken aan het ontwikkelen van kloosterwandelingen rond nieuwe bestemmingen (kloosters) of met een nieuwe inhoud (kortere afstanden). Of aan extra werving onder nieuwe doelgroepen of via nieuwe kanalen.

 

Vriendenbijdrage

Vrienden geven jaarlijks minimaal 25 euro, maar meer mag ook. Je blijft Vriend totdat je opzegt. Je ontvangt elk jaar in het voorjaar een verzoek van de penningmeester om je gift voor dat kalenderjaar over te maken.

 

Nieuwsbrief van de Vrienden

Als Vriend van De Wandelmaat ontvang je drie keer per jaar een speciale ‘Nieuwsbrief van De Vrienden’, in april, augustus en december. Het augustusnummer bevat een vooraankondiging van de reizen in het komende jaar. Je kan je  dan alvast oriënteren. Twee weken later komen de eerste reizen op de website te staan en kan je daadwerkelijk boeken. Bij nieuwe reizen kun je er zo vroeg bij zijn.

 

Vriendenbijeenkomst

Elk jaar organiseren we in juni een speciale bijeenkomst voor Vrienden, ergens in het land, met een aantrekkelijk programma en een wandeling. Je kan er andere Vrienden ontmoeten en gidsen en bestuursleden van De Wandelmaat.

‘Drie dagen meegaan met een wandelmaatreis heeft mij weer inspiratie en energie gegeven voor de komende tijd. Dank jullie wel, tot ziens tijdens een volgende reis.’