Nieuws
De Wandelmaat bestaat 25 jaar - Vier het jubileum mee

31-05-2022 De Wandelmaat bestaat 25 jaar - Vier het jubileum mee

De Wandelmaat bestaat 25 jaar. Vier het mee! Op 2 juli in Utrecht met benedictijn en Theoloog des Vaderlands Thomas Quartier. En 24 september met een wandeling in Limburg. Welkom!

Lees meer
Lezing De Wandelmaat in jouw eigen omgeving

14-12-2021 Lezing De Wandelmaat in jouw eigen omgeving

Wanneer wordt wandelen pelgrimeren?

In deze bijzondere tijd ontstaan ook bijzondere initiatieven. Twee van onze gidsen, twee ervaren pelgrims, hebben zich gebogen over de vraag ‘Wanneer wordt wandelen pelgrimeren?” In een interactieve lezing gaan zij hierover in gesprek. In het antwoord komt aan de orde dat je om te pelgrimeren niet ver van huis hoeft te gaan, 'de grootste stap is de stap van de bank naar de voordeur'.

Lees meer
De Wandelmaat zoekt nieuwe bestuursleden

16-11-2021 De Wandelmaat zoekt nieuwe bestuursleden

Ben jij ook één van de vele mensen die tijd en zin heeft in je vrije tijd iets te betekenen voor een ander? De Wandelmaat zoekt (aankomende) bestuursleden (onbezoldigd, gemiddeld 2 dagdelen per maand beschikbaar).

Lees meer
Eerste wandelingen 2022 online

24-08-2021 Eerste wandelingen 2022 online

De eerste wandelingen van volgend jaar staan online. In totaal zal De Wandelmaat in 2022 weer meer dan dertig wandelingen in binnen- en buitenland aanbieden. De eerste vier zijn inmiddels gepubcliceerd. Aanmelden kan al. De overige volgen de komende periode. houd de site in de gaten.

Lees meer
Pinksternieuwsbrief verschenen

19-05-2021 Pinksternieuwsbrief verschenen

Bij gelegenheid van Pinksteren is een nieuwe nieuwsbrief van De Wandelmaat verschenen. 

Lees meer
Wandelaanbod 2021 online

23-01-2021 Wandelaanbod 2021 online

Het nieuwe aanbod van wandelingen in 2021 staat online. Ondanks de coronabeperkingen heeft De Wandelmaat een mooi programma voor dit jaar samengesteld.

Lees meer
Wij gaan weer op pad

17-07-2020 Wij gaan weer op pad

In het najaar kan iedereen weer met ons meewandelen. Een paar dagen ontmoeten en onthaasten.

Lees meer
Nieuw bij De Wandelmaat: dagtochten

23-06-2020 Nieuw bij De Wandelmaat: dagtochten

In deze tijd van corona is het niet altijd mogelijk om met groepen in een klooster te overnachten. Maar tijdens het wandelen, is natuurlijk goed mogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Daarom introduceert De Wandelmaat deze zomer iets nieuws: dagtochten.

Lees meer
Gevolgen coronamaatregelen

30-04-2020 Gevolgen coronamaatregelen

Uiteraard volgt De Wandelmaat de richtlijnen van de overheid. Daarom hebben we alle wandeltochten tot 5 juli geannuleerd. Voor de geplande wandeltochten na 5 juli houden we dagelijks alle ontwikkelingen in de gaten. Natuurlijk hopen we dat we onze tochten snel weer kunnen oppakken. Ontmoeting, verstilling en onthaasting zijn nu meer dan ooit nodig.

Lees meer
Gedrukte brochure met aanbod in 2020

28-04-2020 Gedrukte brochure met aanbod in 2020

Natuurlijk informeren we je graag over ons actuele wandelaanbod, bij voorkeur digitaal op deze website. Daarnaast hebben we ook een prachtige full colour brochure, in een handzaam formaat, met daarin ons aanbod in 2020. Deze zenden we je graag op verzoek toe. Mooi om doorheen te bladeren en een of meer wandelingen uit te zoeken, maar ook handig als je anderen voor De Wandelmaat wilt interesseren.

Lees meer
Wandelblogster Wanda ging op pad met De Wandelmaat

30-03-2020 Wandelblogster Wanda ging op pad met De Wandelmaat

De bekende wandelblogster Wanda Wandelt heeft een sfeerimpressie over een van onze wandelingen geschreven.

Lees meer
Nieuw: ouder & kind-korting

01-03-2020 Nieuw: ouder & kind-korting

Samen met een (jong)volwassen kind of kleinkind deelnemen aan een wandeltocht van De Wandelmaat?Elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd als groepslid je eigen gang kunnen gaan. Het blijkt steeds weer een prachtige ervaring te zijn, voor zowel de ouder als het (klein)kind. Wij willen dit contact tussen generaties graag bevorderen. Daarom bieden we korting aan.

Lees meer