Nieuws
Wij gaan weer op pad

17-07-2020 Wij gaan weer op pad

In het najaar kan iedereen weer met ons meewandelen. Een paar dagen ontmoeten en onthaasten.

Lees meer
Nieuw bij De Wandelmaat: dagtochten

23-06-2020 Nieuw bij De Wandelmaat: dagtochten

In deze tijd van corona is het niet altijd mogelijk om met groepen in een klooster te overnachten. Maar tijdens het wandelen, is natuurlijk goed mogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Daarom introduceert De Wandelmaat deze zomer iets nieuws: dagtochten.

Lees meer
Gevolgen coronamaatregelen

30-04-2020 Gevolgen coronamaatregelen

Uiteraard volgt De Wandelmaat de richtlijnen van de overheid. Daarom hebben we alle wandeltochten tot 5 juli geannuleerd. Voor de geplande wandeltochten na 5 juli houden we dagelijks alle ontwikkelingen in de gaten. Natuurlijk hopen we dat we onze tochten snel weer kunnen oppakken. Ontmoeting, verstilling en onthaasting zijn nu meer dan ooit nodig.

Lees meer
Gedrukte brochure met aanbod in 2020

28-04-2020 Gedrukte brochure met aanbod in 2020

Natuurlijk informeren we je graag over ons actuele wandelaanbod, bij voorkeur digitaal op deze website. Daarnaast hebben we ook een prachtige full colour brochure, in een handzaam formaat, met daarin ons aanbod in 2020. Deze zenden we je graag op verzoek toe. Mooi om doorheen te bladeren en een of meer wandelingen uit te zoeken, maar ook handig als je anderen voor De Wandelmaat wilt interesseren.

Lees meer
Wandelblogster Wanda ging op pad met De Wandelmaat

30-03-2020 Wandelblogster Wanda ging op pad met De Wandelmaat

De bekende wandelblogster Wanda Wandelt heeft een sfeerimpressie over een van onze wandelingen geschreven.

Lees meer
Nieuw: ouder & kind-korting

01-03-2020 Nieuw: ouder & kind-korting

Samen met een (jong)volwassen kind of kleinkind deelnemen aan een wandeltocht van De Wandelmaat?Elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd als groepslid je eigen gang kunnen gaan. Het blijkt steeds weer een prachtige ervaring te zijn, voor zowel de ouder als het (klein)kind. Wij willen dit contact tussen generaties graag bevorderen. Daarom bieden we korting aan.

Lees meer