Wandelen op Terschelling
Vol

Wandelen op Terschelling

  • Datum 18-09-2023 tot 22-09-2023
  • Bestemming West-Terschelling
  • Duur 5-daags
  • Groepsgrootte 10
  • Afstanden 5-12 km
  • Prijs € 560,00
  • Prijs donateurs € 530,00
  • Gids

    Corrie Bark-Bakker

Inclusief

Deze reis is inclusief de bootreis Harlingen-Terschelling v.v., overnachtingen, maaltijden, begeleiding door een ervaren gids, ochtend- en avondgebed in kerk op West en bezoek aan een eilandermuseum. Ook een lakenpakket en 1 grote en 1 kleine handdoek zijn inbegrepen.

Waar gaan we naartoe?

We logeren in Huize Brandaris, een eenvoudige groepsaccommodatie, waar ieder een eigen kamer heeft. Douche en toilet zijn op de gang. De slaapkamers bevinden zich op de 1everdieping. Er is geen lift. Deze locatie ligt in een rustig straatje midden in het dorp West, vlak naast de kerk die we tot onze beschikking hebben en dichtbij de vuurtoren de Brandaris. De haven, het strand en ook de winkels zijn vlakbij.

Wat gaan we doen?

We gaan vijf dagen lang prachtige wandelingen maken en zoeken echt de rust en stilte op, die volop te beleven valt op de heide, in de duinen, op het strand, maar ook langs de dijk aan de Wadkant. We genieten van de getijden en het weer. Deze zullen ook mede bepalen wat, wanneer en hoe we onze wandelingen maken.

We zullen in gesprek gaan met een eilander en ook een voor de Wadden heel typisch museum bezoeken.

De warme maaltijden worden voor ons verzorgd, terwijl we zelf voor het ontbijt en de lunch zorgen. De afwas doen we samen.

In de naast ons logeeradres gelegen Westerkerk, waar onze gids vroeger als predikant werkzaam was, houden we elke dag een kort eigen ochtend- en een avondgebed.

Goed om te weten

We logeren in een heel eenvoudige accommodatie, niet bij een geloofsgemeenschap. Maar doordat we de beschikking over de naastgelegen kerk hebben, kunnen we zelf vormgeven aan de spirituele kant van de reis. Voor de zeer ervaren wandelaars zijn er mogelijkheden om eventueel meer kilometers te lopen. 

Niet inbegrepen

In de reissom is de reis van en naar Harlingen NIET inbegrepen. Ook de eventuele parkeerkosten van de auto zijn voor eigen rekening.

Meer informatie?
Download PDF
Terug naar overzicht