Foutmelding

Ophalen van lijsten bij Campaign Monitor mislukt.

Informatie over De Wandelmaat

"Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat organiseert pelgrimsachtige wandelingen in een religieuze omgeving zodat, in de bedding van stilte, onthaasten, ontmoeting en ver­wondering, iets van het onzichtbare ervaren kan worden." Zo luidt de missie van onze gemeenschap. Deze missie heeft een praktische uitwerking in de manier waarop wij met mensen onderweg zijn. Je vindt het terug in ons missie- en visiedocument, dat je kunt downloaden (pdf-formaat) of hier op de website kunt lezen. De algemene voorwaarden die wij hanteren als je met ons op pad wilt gaan, vind je hier op de website.

In dit menu kun je verder alles vinden over wandelen met De Wandelmaat, over onze inzet en over hoe het allemaal begon. Op pad zijn met De Wandelmaat is meer dan wandelen alleen!

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Programma 2020

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen