Gids worden?

De GIDS is heel belangrijk bij de wandelingen. We willen graag in contact komen met mannen en vrouwen die gids zouden willen worden. We organiseren op 18 februari 2017 een informatiebijeenkomst in Utrecht.

Lees verder

Donateur worden?

Wilt je onze doelstelling ondersteunen? Meld je dan aan als donateur en ontvang KORTING bij het boeken van een wandeling.

Informatie

Informatie over De Wandelmaat

"Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat organiseert pelgrimsachtige wandelingen in een religieuze omgeving zodat, in de bedding van stilte, onthaasten, ontmoeting en ver­wondering, iets van het onzichtbare ervaren kan worden." Zo luidt de missie van onze gemeenschap. Deze missie heeft een praktische uitwerking in de manier waarop wij met mensen onderweg zijn. Je vindt het terug in ons missie- en visiedocument, dat je kunt downloaden (pdf-formaat) of hier op de website kunt lezen.

Verder kun je in dit menu alles vinden over wandelen met De Wandelmaat, over onze inzet en over hoe het allemaal begon. Op pad zijn met De Wandelmaat is meer dan wandelen alleen!

Donateur worden?

Wij zijn afhankelijk van inkomsten uit wandelingen en van donaties om ons werk te kunnen doen. Steun Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat als donateur en ontvang korting op alle wandelingen.

Informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over ons aanbod per mail.

Programma 2017

Ons volledige aanbod aan klooster- en pelgrimsachtige wandelingen vind je in het menu AANBOD. We hebben ook een mooie brochure, die we op verzoek graag toesturen.

 Aanvragen